Antena Meniu Search
x

Român din Anglia, beat, pleacă de la o petrecere şi intră cu maşina direct într-un alt local

Antonie Aionesei, un român de 22 de ani stabilit în Cirencester, Anglia, a fost, luna trecută, personajul principal al unui incident nedorit.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.09.2019, 17:06

Românul care a produs accidentul din Anglia, condamnat la muncă în folosul comunităţii
Românul a acroşat cu maşina un alt autoturism şi a intrat direct într-un local - Wilts and Gloucestershire Standard

Antonie Aionesei, un român de 22 de ani stabilit în Cirencester, Anglia, a fost, luna trecută, personajul principal al unui incident nedorit.

Într-o seară de vineri, Antonie a ieşit în oraş, să se distreze cu prietenii, dar a băut peste măsură şi a comis o eroare nedorită.

Românul care a produs accidentul din Anglia, condamnat la 120 de ore de muncă în folosul comunităţii

Conform Wilts and Gloucestershire Standard, Antonie, deşi avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât prevede legea, a vrut să plece cu maşina acasă.

La un moment dat, românul a pierdut controlul volanului, a acroşat un alt autoturism parcat regulamentar şi a pătruns cu maşina direct într-un local, făcând praf zona de acces.

Din fericire, nu au existat victime, astfel că Antonie a scăpat cu o pedeapsă blândă.

A fost condamnat la 120 de ore de muncă în folosul comunităţii, a plătit o amendă de 85 de lire sterline şi a primit interdicţie să mai conducă o maşină în următorii doi ani.

Martorii au povestit pentru sursa amintită că, imediat după ce a produs accidentul, românul a ieşit din autoturism, a început să înjure, a început să-şi lovească maşina şi a încercat să convingă o femeie să pară că ea ar fi fost la volan şi a produs accidentul.

În faţa instanţei, românul şi-a recunoscut fapta, a început să plângă şi a cerut clemenţă făcând trimitere la faptul că are un copil de doi ani care depinde de banii obţinuţi de el prin muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român din Anglia, beat, pleacă de la o petrecere şi intră cu maşina direct într-un alt local