Antena Meniu Search
x

Un român a fost condamnat în Anglia, după ce şi-a făcut praf maşina cu un topor, la o zi după ce o cumpărase

Un român a fost condamnat în Anglia, după ce şi-a făcut praf maşina cu un topor, la o zi după ce o cumpărase. Bărbatul s-a enervat când a văzut că doi poliţişti i-au lăsat în parbriz o amendă.

Un român a fost condamnat în Anglia, după că şi-a făcut praf maşina cu un topor, la o zi după ce o cumpărase

Un român a fost condamnat în Anglia, după ce şi-a făcut praf maşina cu un topor, la o zi după ce o cumpărase. Bărbatul s-a enervat când a văzut că doi poliţişti i-au lăsat în parbriz o amendă.

Costel Mihai, 47 de ani, a parcat pe 5 iulie într-o staţie de autobuz, în faţa unui magazin, pe Smethwick High Street, lângă Birmingham. Când a ieşit, doi poliţişti tocmai puseseră o amendă în parbriz şi se îndepărtau de maşină, un VW. Românul a început să-i înjure în limba română şi să strige după ei.

Cum agenţii nu l-au băgat în seamă, Costel a scos din autoturism un topr şi a spart cu el geamul din dreptul şoferului, apoi a făcut ţăndări parbrizul. În tot acest timp, poliţiştii s-au urcat în maşina lor şi au plecat. Furios, românul i-a urmărit cu propria maşină, a claxonat continuu şi a aruncat în maşina poliţiei cu o sticlă de bere din care tocmai băuse.

Au urmărit apoi poliţiştii până într-o parcare şi acolo a vrut să se răfuiască cu ei, dar aceştia au oprit şi au rămas în maşină. Brusc, agenţi înarmaţi l-au înconjurat pe român şi l-au imobilizat. Pe bancheta din stânga, a pasagerului, au găsit două cuţite mari, de bucătorie.

Închis din data reţinerii, Costel Mihai a fost judecat pe 31 iulie şi condamnat, el recunoscându-şi toate faptele. A surprins la tribunal atunci când a declarat că maşina pe care a făcut-o praf o cumpărase cu doar o zi înainte să o distrugă cu toporul.

Costel Mihai, tatăl a patru copii, trăieşte în Marea Britanie de 4 ani cu familia lui, fără să fi avut probleme cu legea. În România însă, el a fost condamnat pentru jaf şi infracţiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un român a fost condamnat în Anglia, după ce şi-a făcut praf maşina cu un topor, la o zi după ce o cumpărase