Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român condamnat la 5 ani de închisoare, în Anglia, după ce a jefuit patru pensionare folosind acelaşi scenariu

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Southwark, Anglia, l-au condamnat la cinci ani de închisoare pe Daniel, un român de 42 de ani, care a recunoscut patru infracţiuni de furt.

de Cristi Ioniţă

la 16.10.2019 , 16:58

Românul a jefuit patru pensionare
Românul a fost condamnat la cinci ani de închisoare în Anglia - Hackney Gazette

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Southwark, Anglia, l-au condamnat la cinci ani de închisoare pe Daniel, un român de 42 de ani, care a recunoscut patru infracţiuni de furt.

Românul a jefuit patru pensionare, furând în total 11.200 de lire sterline, după ce a folosit, practic, acelaşi tip de scenariu.

Românul şi-a recunoscut faptele şi a scăpat cu aproape jumătate din pedeapsa pe care ar fi putut să o primească

Articolul continuă după reclamă

Conform Hackney Gazette, bărbatul îşi urmărea victimele din momentul în care acestea scoteau bani de la bancomat, iar apoi le ataca în momentul în care victimele se pregăteau să urce în mijloace de transport în comun.

În două dintre cazuri, Daniel a folosit un dispozitiv ascuţit pentru a tăia geanta victimei.

Şi-a recunoscut faptele şi urmează să petreacă cinci ani în închisoare, aproape jumătate din pedeapsa pe care ar fi încasat-o dacă se dădea în continuare nevinovat.

Ancheta rămâne însă deschisă, poliţiştii căutând să vadă dacă îl pot lega pe român şi de alte furturi, dar şi să stabilească cine sunt ceilalţi membri ai grupării din care făcea parte Daniel.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Român condamnat la 5 ani de închisoare, în Anglia, după ce a jefuit patru pensionare folosind acelaşi scenariu