Antena Meniu Search
x

Un român de 32 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare în Italia, după ce a furat 2000 de euro

Un român de 32 de ani a fost condamnat la aproape 10 ani de închisoare în Italia, pentru că a jefuit și bătut mai mulți bătrâni.

- Foto: gazzettadimantova.gelocal.it

Un român de 32 de ani a fost condamnat la aproape 10 ani de închisoare în Italia, pentru că a jefuit și bătut mai mulți bătrâni.

Gheorghe Calderaru, membru al unei bande de crimă organizată, a primit o condamnare de 9 ani și 9 luni de închisoare, pentru două jafuri comise cu violență în 2015.

Românul a fost judecat după ce a comis cele două infracțiuni, în perioada februarie - mai 2015.

Împreună cu alți trei suspecți, românul a intrat în locuința unor bătrâni din Roverbella, Ermanno Guglielmi, de 75 de ani, și soția, Virginia, de 67 de ani.

Infractorii, cu fețele acoperite cu măști de schi, i-au bătut pe cei doi bătrâni cu bastoanele și au fugit din casa acestora cu 230 de euro și câteva bijuterii din aur.

Trei luni mai târziu, pe 5 mai, alți doi bătrâni din Quistello, Bruno Chieregati (89 de ani) și soția acestuia, Marta Verri (de 84 de ani), au fost jefuiți în același mod. Hoții au fugit, de această dată, cu 2000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un român de 32 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare în Italia, după ce a furat 2000 de euro