Antena Meniu Search
x

Român condamnat la închisoare, în Ungaria, pentru trafic de migranţi

Un român de 26 de ani a fost condamnat la trei ani de închisoare, în Ungaria, pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi.

de Redactia Observator

la 31.07.2021, 07:21

Poliţiştii unguri au interceptat la timp transportul cu migranţi
Poliţiştii unguri au interceptat la timp transportul cu migranţi - Profimedia
  • Românul condamnat la închisoare în Ungaria are 26 de ani.

Românul a fost condamnat la închisoare, după ce a încasat 3.500 de euro pentru a încerca să treacă şase migranţi în mod ilegal din Ungaria în Austria. Conform Budapest Times, ancheta a scos la iveală faptul că cei şase migranţi, toţi proveniţi din Afganistan, au trecut ilegal frontiera, din Serbia în Ungaria, cu ajutorul unei călăuze provenite tot din Afganistan.

Ulterior, cei şase s-au întâlnit cu şoferul român, care are şi cetăţenie moldovenească, şi au convenit să-i achite 3.500 de euro pentru ca acesta să-i ajute să ajungă, în mod ilegal, în Austria.

Românul condamnat la închisoare, expulzat din Ungaria

Poliţiştii unguri au intrat imediat pe fir şi au oprit în trafic camionul înmatriculat în România. Intervenţia poliţiştilor s-a făcut undeva în vestul Ungariei, înainte ca migranţii să ajunge în Austria.

Găsit vinovat de comiterea infracţiunii de trafic de migranţi, românul a fost condamnat la trei ani de închisoare şi urmează să fie expulzat din Ungaria. De asemenea, românul ar urma să aibă interdicţie în a intra în Ungaria în următorii şase ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Român condamnat la închisoare, în Ungaria, pentru trafic de migranţi