Antena Meniu Search
x

Român cu soția și cei 4 copii în mașină arestat în Italia. La închisoare a aflat că e infectat cu coronavirus

Un român care era cu soția și cei 4 copii în mașină a fost arestat în Italia. La închisoare, a aflat că e infectat cu coronavirus.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.05.2020, 08:28

Români în Italia
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Românul a fost oprit la un control de rutină, la stația de taxare.
  • Polițiștii care l-au arestat au mai făcut alte 110 controale, până s-a aflat că românul e infectat.

Poliția rutieră din provincia Brescia a oprit pentru un control de rutină în cursul serii de marți, 26 mai 2020, un cetățean român în vârstă de 40 de ani care circula la bordul unui autoturism alături de familia lui. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că pe numele cetățeanului român exista un mandat de arestare, astfel că l-au reținut pe bărbat.

Potrivit ziarului local Qui Brescia, bărbatul circula pe autostrada A4 într-un autoturism în care se aflau și soția lui, precum și cei 4 copii ai lor. Ajuns în apropierea cabinei de taxare Brescia Centro, polițiștii rutieri l-au oprit pentru un control de rutină, verificând astfel atât documentele șoferului, cât și pe cele ale familiei sale.

Verificările făcute de agenți au scos la iveală însă că pe numele bărbatului exista un mandat de arestare emis de un judecător care l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de imigranți clandestini. Forțele de ordine l-au reținut pe român și l-au dus la penitenciarul Canton Mombello, din Brescia.

Odată ajuns la penitenciar, românul a fost supus testului pentru coronavirus, așa cum cere protocolul, iar rezultatul a fost  pozitiv. Autoritățile au dispus imediat ca atât prizonierul, cât și soția cu cei patru copii ai lor să fie puși în carantină.

Potrivit sursei citate, agenții care l-au verificat pe bărbatul român au fost angajați în alte 110 controale în acele ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român cu soția și cei 4 copii în mașină arestat în Italia. La închisoare a aflat că e infectat cu coronavirus