Antena Meniu Search
x

Român de 28 de ani scos în cătușe din mașina distrusă într-un accident, în Spania

Un român de 28 de ani, membru al unei bande de hoți din locuințe, a fost arestat în Spania, vineri noapte, după o urmărire spectaculoasă care s-a încheiat cu un accident.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2020, 14:19

  • Românul și alți suspecți au fost surprinși de polițiști în timp ce dădeau o spargere la o vilă din La Alberca.
  • Românul a încercat să fugă de oamenii legii cu o mașină furată, dar a făcut accident și a fost arestat.

Hoții au fost surprinși de polițiști în timpul unei spargeri la o vilă din La Alberca. Polițiștii au intervenit după un apel la numărul de urgență care anunța o intrare prin efracție la o vilă. Când hoţii și-au dat seama că au fost încolțiți au luat-o la fugă, în timp ce șoferul, care îi aștepta în afara casei, a plecat în viteză cu maşina. 

A urmat o urmărire spectaculoasă pe străzile din oraș, până în dreptul unei intersecții, unde mașina condusă de românul de 28 de ani a intrat în plin într-o altă mașină oprită la semafor, scrie laopiniondemurcia.es

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, deoarece femeia care se afla în mașina de la semafor a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Românul a încercat să fugă de oamenii legii cu o mașină furată, dar a făcut accident și a fost arestat.

Suspectul, un român de 28 de ani, a fost si el trimis la spital, desi nu prezenta răni grave.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, deoarece femeia care se afla în mașina de la semafor a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acum, polițiștii cred că românul este membru al unei bande din Europa de Est, specializată în jafuri din locuinţe, și care a terorizat micul orășel din Murcia.

Agenții de poliţie au descoperit că maşina folosită de român la spargere era furată și au găsit în portbagaj sisteme de comunicații la distanță şi mai multe plăcuțe de înmatriculare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român de 28 de ani scos în cătușe din mașina distrusă într-un accident, în Spania