Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român de 50 de ani, găsit mort într-o cameră de hotel din Franţa după ce a fost înjunghiat de 15 ori. Poliţia nu are niciun suspect: "Un mister total"

Un român a fost găsit mort în camera hotelului din Franţa unde se cazase. Bărbatul a fost înjunghiat de 15 ori, iar poliţia cataloghează cazul drept "un mister total".

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 09:44

Român de 50 de ani, găsit mort într-o cameră de hotel din Franţa după ce a fost înjunghiat de 15 ori. Poliţia nu are niciun suspect: "Un mister total" - Profimedia - imagine ilustrativă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, de cetăţenie română, a fost găsit într-o cameră de hotel din Meaux. Alerta a fost dată în weekend de personalul hotelului care a sesizat că iese fum din camera unde era cazat românul. După ce au stins incendiul, pompierii au descoperit un cadavru în respectiva cameră şi au alertat poliţia.

Anchetatorii au calificat cazul drept "un mister total"

Potrivit Le Parisien, poliţia a stabilit că românul a fost ucis prin înjunghiere şi prezenta cel puţin 15 răni pe corp. A fost deschisă o anchetă pentur omor calificat, dar deocamdată nicio persoană nu a fost arestată. Poliţia franceză susţine că în acest moment orice scenariu este luat în calcul de anchetatori.

Articolul continuă după reclamă

Parchetul Meaux a cerut autopsierea trupului, iar anchetatorii au calificat cazul drept "un mister total".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Ştiri externe » Român de 50 de ani, găsit mort într-o cameră de hotel din Franţa după ce a fost înjunghiat de 15 ori. Poliţia nu are niciun suspect: "Un mister total"