Antena Meniu Search
x

Român deja aflat în închisoare, condamnat pentru mai multe scandaluri provocate în Italia

Dragoş Drăguşanu, un român de 39 de ani stabilit la Ferentino, în Italia, a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru mai multe scandaluri provocate.

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 19:05

Românul condamnat la închisoare în Italia are 39 de ani
Românul condamnat pentru scandaluri, în Italia, este bănuit că ar fi fost şi liderul unei grupări de trafic de persoane - Hepta - imagine ilustrativă
  • Românul condamnat la închisoare în Italia este bănuit că ar fi fost şi liderul unei grupări de trafic de persoane.

Românul din Italia a intrat pentru prima dată în atenţia forţelor de ordine după ce a bătut, a ameninţat şi a încercat să şantajeze un alt bărbat. Ulterior, conform Ciociaria Oggi, românul a mai fost implicat şi în alte scandaluri.

O dată a vrut să se ia la bătaie cu mai mulţi carabineri, iar cu o altă ocazie şi-a luat la bătaie iubita, pe Angelica, aceasta din urmă reuşind să scape doar după ce l-a înjunghiat pe Dragoş cu o foarfecă.

La momentul respectiv s-a pus problema ca Angelica să fie acuzată inclusiv pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, însă ancheta a scos la iveală faptul că aceasta a fost în legitimă apărare.

Românul condamnat la închisoare, bănuit că era şi liderul unei grupări de trafic de persoane

Pentru cele trei scandaluri, Dragoş a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare. Culmea este că românul se află deja după gratii, în închisoare din Frosinone, fiind bănuit, într-un alt dosar, inclusiv de comiterea unor infracţiuni precum trafic de persoane şi extorcare.

Ba chiar anchetatorii italieni sunt convinşi că Dragoş era liderul unei astfel de grupări, de crimă organizată, destructurată în urma unei acţiuni ample intitulate "Balaur", astfel că românul riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Român deja aflat în închisoare, condamnat pentru mai multe scandaluri provocate în Italia