Antena Meniu Search
x

Român din Italia aflat în arest la domiciliu şi care şi-a ameninţat vecinii cu cuţitul, imobilizat după ce s-au tras focuri de armă

Un român de 52 de ani a provocat un scandal monstru joi dimineaţa la Sezze, în Italia, şi a putut fi imobilizat doar după ce poliţiştii au tras focuri de armă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.01.2021, 13:24

Românul implicat în acest caz este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de-a lungul timpului
Poliţiştii italieni au reuşit cu mare dificultate să-l imobilizeze pe românul recalcitrant - Hepta - imagine ilustrativă
  • Românul implicat în acest caz are 52 de ani.
  • Românul se afla de câteva luni în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Românul se află în arest la domiciliu de câteva luni, pentru comiterea mai multor infracţiuni, dar situaţia pare că l-a afectat grav.

Conform Latina Oggi, românul a început să provoace tot mai multe scandaluri, îşi distruge casa în care stă şi îşi ameninţă vecinii.

Totul a culminat cu incidentul produs joi dimineaţa când românul a început să urle din nou şi să producă zgomot.

Mai mult, românul a ieşit la bustul gol în curte, înarmat cu un cuţit de bucătărie, şi a început să-şi ameninţe vecinii.

Speriaţi că lucrurile pot degenera, vecinii românului au solicitat intervenţia de urgenţă a poliţiştilor.

Oamenii legii şi-au făcut apariţia la faţa locului şi, în prima fază, au încercat să negocieze cu românul astfel încât să-l facă să renunţe la armă.

Românul a fost sedat şi transportat la spital

Nu a fost chip. Ba chiar românul a aruncat cu cuţitul spre poliţişti, rănindu-l pe unul dintre aceştia.

A fost momentul în care oamenii legii au decis să folosească armele din dotare. Au tras focuri de avertisment pentru a-l perturba pe român şi a reuşi imobilizarea acestuia.

Acţiunea s-a desfăşurat cu succes, astfel încât românul a fost sedat, pentru a nu mai provoca şi alte incidente, urcat într-o ambulanţă şi transportat la spital, unde ar urma să rămână internat sub pază.

Urmează ca autorităţile locale să decidă ce măsuri se impun în cazul românului de 52 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român din Italia aflat în arest la domiciliu şi care şi-a ameninţat vecinii cu cuţitul, imobilizat după ce s-au tras focuri de armă