Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român dispărut de patru zile în Italia, găsit mort. Daniel zăcea într-un canal de irigare din provincia Vercelli

Deznodământ tragic în cazul unui român de 46 de ani, în Italia. Bărbatul, care a dispărut marţi seara după ce a plecat de acasă, din San Germano, a fost găsit fără suflare, sâmbătă, într-un canal de irigaţii aflat în Quinto Vercellese. 

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 12:23

Român dispărut de patru zile în Italia, găsit mort. Daniel zăcea într-un canal de irigare din provincia Vercelli - laprovinciadibiella.it / vercellinotizie.it

Potrivit publicaţiei La Stampa, românul Daniel Cata nu a mai dat niciun semn de viaţă de marţi seară, 27 august, când, în jurul orei 18.00, a plecat de acasă cu bicicleta electrică şi nu s-a mai întors.

Patru zile mai târziu, bărbatul de 46 de ani a fost găsit fără viață în Quinto Vercellese, de-a lungul unui canal de irigare care se scurge în pârâul Cervo.

A plecat cu bicicleta electrică şi nu s-a mai întors

Articolul continuă după reclamă

Marți seară, Daniel a plecat de acasă pe bicicleta lui electrică. Avea un rucsac negru pe umăr şi purta blugi albi și un tricou Adidas. Îngrijorate de absenţa prelungită a bărbatului, familia a anunţat poliţia. Imediat, au fost declanşate operaţiunile de căutare, inclusiv cu drone şi câini de urmă.

Pe acelaşi subiect

Câteva zile de căutări şi nici urmă de român. Până sâmbătă seară, când trupul fără viaţă al lui Daniel a fost găsit în canalul de irigaţii. 

Daniel Cata era căsătorit şi avea o fiică. Înainte de a acorda permisiunea pentru înmormântare, Parchetul a dispus efectuarea autopsiei. 

Ancheta autorităţilor este în plină desfăşurare, pentru a se stabili ce a dus la moartea românului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » Român dispărut de patru zile în Italia, găsit mort. Daniel zăcea într-un canal de irigare din provincia Vercelli