Antena Meniu Search
x

Secretele românului care a evadat dintr-un spital de psihiatrie de maximă securitate din Germania

Un român a evadat dintr-un centru psihiatric de maximă securitate din Germania. Bărbatul foarte periculos era închis după a încercat să-şi omoare fosta iubită

Vezi și

E alertă internaţională, după ce un român a evadat dintr-un centru psihiatric de maximă securitate din Germania. Bărbatul foarte periculos era închis după a încercat să-şi omoare fosta iubită, tot româncă, şi pe partenerul ei.

18 octombrie 2016. Oraşul Rheinfelden, Germania. Doi români scapă cu viaţă după ce un altul îi loveşte cu maşina. La volan se afla Petru Daniel Bogdan, urmărit acum în toată lumea. Iar victimele lui sunt chiar fosta sa iubită şi actualul ei prieten. 

Nu a fost un simplu accident, au stabilit poliţiştii. Şoferul a încercat să-i ucidă pe cei doi.

Încălcase şi un ordin de protecţie, impus după ce îşi bătuse cu violenţă fosta iubită.

Prins în Elveţia, unde se ascundea, Petru Daniel Bogdan a fost acuzat de dublă tentativă de omor şi condamnat la 5 ani de închisoare.

Narcisist, instabil şi cu tulburări de personalitate. Aşa l-au diagnosticat specialiştii care au recomandat internarea lui într-o unitate psihiatrică de maximă securitate. 

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Omul asta trebuie tratat cu mare atentie, e violent, periculos, sa-l pazim non stop. Daca nu accepta un tratament medicamentos, daca nu-l ia, pana nu isi duce la indeplinire planul diabolic nu se lasa."

Din clinica aflată la graniţa Germaniei cu Franţa şi Elveţia, românul a reuşit să evadeze duminica trecută. Sute de poliţişti îl caută şi se tem că individul extrem de periculos  va ataca din nou. 

Petru Daniel Bogdan a fost dat în urmărire internaţională. Are 36 de ani, un metru 76 înălţime, ochi albaştri, părul blond, scurt, şi poartă ochelari. Autorităţile germane cer ajutorul populaţiei, pentru a-l prinde cât mai repede pe fugar. 

Se întorceau de la serviciu, când individul a intrat cu viteză în ei. Ea s-a ferit, dar bărbatul a sfârşit sub roţile maşinii. A ajuns în comă la spital şi şi-a revenit abia după luni întregi de tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Secretele românului care a evadat dintr-un spital de psihiatrie de maximă securitate din Germania