Antena Meniu Search
x

Un român, printre cei mai căutaţi infractori din Anglia. Judecat în lipsă, a luat 9 ani de închisoare

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Warwick, Anglia, l-au condamnat, în lipsă, la nouă ani de închisoare pe Robert, un român de 26 de ani găsit vinovat de comiterea mai multor infracţiuni precum răpire şi proxenetism.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.09.2019, 16:31

Românul a fost condamnat la nouă ani de închisoare
Românul Robert Enescu, printre cei mai căutaţi infractori din Anglia - West Midlands Police via BBC

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Warwick, Anglia, l-au condamnat, în lipsă, la nouă ani de închisoare pe Robert, un român de 26 de ani găsit vinovat de comiterea mai multor infracţiuni precum răpire şi proxenetism.

Robert a fost capturat în februarie, după ce poliţiştii au făcut verificări la un bordel din Coventry.

Românul căutat în Anglia a fost condamnat la 9 ani de închisoare

Astfel, conform BBC, oamenii legii au descoperit mai multe femei din Europa de Est care erau obligate să practice prostituţia.

Printre acestea se afla şi o româncă însărcinată, victimă a lui Robert.

Ancheta a scos la iveală faptul că, însărcinată în trei luni, femeia respectivă a plecat în Anglia pentru a-şi căuta de muncă şi a face bani pentru a-şi putea creşte copilul.

A vrut să se angajeze ca maseuză, dar aşa a ajuns pe mâna lui Robert, bărbat care a închis-o într-o cameră din Enfield şi a obligat-o să se prostitueze.

Ulterior, Robert a cedat-o pe româncă bordelului din Coventry, însă tot el încasa banii făcuţi de aceasta din prostituţie.

De altfel, ancheta a scos la iveală lucruri oribile. Femeia era ţinută în condiţii greu de imaginat, într-o cameră fără căldură, mâncare, pat sau acces la toaletă.

Unul dintre poliţişti a povestit că, în camera în care era pusă să se prostitueze românca, s-au găsit doar o saltea întinsă pe mijloc şi 50 de prezervative.

Reţinut în februarie, Robert a fost eliberat pe cauţiune, iar ulterior s-a făcut nevăzut. Acum este unul dintre cei mai căutaţi infractori din Anglia, după ce a fost condamnat, în lipă, la nouă ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român, printre cei mai căutaţi infractori din Anglia. Judecat în lipsă, a luat 9 ani de închisoare