Antena Meniu Search
x

Un român a murit în Italia, spulberat și lăsat să zacă pe câmp de un șofer (Video)

Un român a fost ucis într-un accident în Italia, de un șofer, care l-a spulberat și l-a lăsat pe câmp. Trupul neînsuflețit a fost găsit abia a doua zi.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.01.2020, 18:12

Locul accidentului în care a murit românul în Italia
Un român a murit în Italia, într-un accident provocat de un șofer care l-a lovit și i-a lăsat trupul pe câmp - Youtube/Calabria7 L'informazione libera

Un român a fost ucis în Italia, de un șofer, care l-a spulberat și l-a lăsat pe câmp. Trupul neînsuflețit a fost găsit abia a doua zi.

Tragicul accident s-a produs pe o șosea între localitățile italiene Santa Caterina dello Ionio și Badolato. Românul, un bărbat de 58 de ani, circula pe marginea drumului, pe întuneric. Era 30 decembrie, aproape de miezul nopții.

Spulberat 20 de metri

Bărbatul a fost lovit în plin de mașina condusă de un pensionar italian de 69 de ani, care, se pare, nu l-ar fi văzut.

În urma impactului, românul a fost aruncat 20 de metri pe câmp, spune ziarul Corriere della Calabria. Șoferul a oprit mașina, a coborît, dar nu a reușit să găsească victima din cauza întunericului și a plecat.

Cadavrul, găsit a doua zi

Trupul românului a fost lăsat astfel să zacă pe câmp până dimineață, pe 31 decembrie, când șoferul s-a întors, împreună cu poliția, pe care, între timp, a alertat-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ancheta e condusă de procurorul public din Catanzaro, care așteaptă rezultatele autopsiei. Anchetatorii au pus totodată sechestru pe mașina pensionarului, pe perioada investigației.

Conform postului local Calabria 7, românul se numește Mircea Hrom și era angajat în zonă,ca cioban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român a murit în Italia, spulberat și lăsat să zacă pe câmp de un șofer (Video)