Antena Meniu Search
x

Român lovit cu toporul în cap de un vecin italian, după ce a aprins grătarul în fața blocului

Un român a fost lovit cu toporul în cap de un vecin italian, după ce a aprins grătarul în fața blocului. Soția românului a sărit să-și apere bărbatul și l-a dezarmat pe agresor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.05.2020, 13:11

Român în Italia
Locul unde a avut loc agresiunea - Viterbonews24
  • Românul a ajuns la spital, după agresiune.
  • Italianul a fost reținut și apoi a fost plasat în arest la domiciliu.

Un român rezident la Sutri, o localitate din provincia Viterbo, a fost rănit în urma altercației cu un vecin italian. Acesta era nemulțumit de faptul că românul, împreună cu familia, a aprins grătarul în grădină, pentru un prânz în aer liber. Italianul l-a lovit în cap cu un topor, românul a reușit să se ferească, lama atingându-l doar la gât și la bărbie, provocându-i, din fericire, o rană ușoară.

Conform cercetărilor făcute de carabinierii care au intervenit imediat la fața locului, totul ar fi pornit de la o dispută în fața unui bloc. Românul, care locuia la parter, ar fi pregătit un grătar, declanșând astfel o reacție din partea vecinului: mai întâi doar reproșuri și țipete de la etaj, apoi agresiunea fizică.

S-a stabilit că italianul a ieșit în stradă și a luat toporul pe care un alt chiriaș din clădire îl folosise pentru a tăia lemne. Înarmat, s-ar fi aruncat asupra românului: mai întâi i-a tăiat perdeaua ușii din față, apoi s-a năpustit asupra lui. Din fericire, românul a reușit să se ferească de lovitură, care cel mai sigur i-ar fi fost fatală, atingându-l ușor pe gât și bărbie.

În ajutorul românului a sărit și soția acestuia, ambii reușit în final să-l anihileze pe italianul furios, care a fost plasat în arest domiciliar, scrie Rotalianul, citând Viterbonews24.

Românul a ajuns la spital, unde e fost supus unei ușoare intervenții chirurgicale, fiind necesare trei puncte de sutură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român lovit cu toporul în cap de un vecin italian, după ce a aprins grătarul în fața blocului