Român mort în urma unui accident de muncă produs în Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 04.02.2021, 08:48.
Actualizat: 04.02.2021, 08:52

Un român de 57 de ani şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de miercuri, în Italia, după ce a fost victima unui accident de muncă.

Românul mort în Italia avea 57 de ani

Românul mort în Italia a fost prins sub un morman de pământ

Abruzzo in Video

Accidentul s-a produs în Paglieta, oraş cu aproximativ 4.500 de locuitori şi care este situat în regiunea Abruzzo, provincia Chieti.

Conform Abruzzo in Video, românul lucra pe un şantier, la schimbarea unui sistem de ţevi de scurgere.

A săpat o groapă în pământ, de aproximativ doi metri adâncime, cu ajutorul unui excavator, pentru a ajunge la ţeava care trebuia schimbată.

Ulterior, românul a coborât în groapa respectivă, iar pământul proaspăt excavat s-a prăbuşit peste el, românul fiind acoperit în totalitate de pământ.

Românul mort în Italia avea 57 de ani

Colegii românului din Italia au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical, însă doctorii nu au mai putut decât să constate decesul românului de 57 de ani, deces care ar fi survenit aproape instantaneu.

Autorităţile locale sunt convinse că românul a murit în urma unui accident de muncă, astfel că trupul neînsufleţit a fost deja predat rudelor pentru înmormântare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.