Meniu
Search
x

Un român a încercat să fure o maşină a poliţiei şi a băgat doi agenţi în spital, în Italia

Un român de 21 de ani a încercat să fure o maşină a poliţiei din Cervia, Italia, şi a băgat doi agenţi în spital, înainte de a fi reţinut de forţele de ordine.

De Cristi Ioniţă la 11.12.2019, 16:10

Un român de 21 de ani a încercat să fure o maşină a poliţiei din Cervia, Italia, şi a băgat doi agenţi în spital, înainte de a fi reţinut de forţele de ordine.

Incidentul s-a petrecut marţi seara, când românul s-a urcat în maşina de poliţie şi a încercat să o pornească într-un mod neconvenţional.

Cât vor sta în spital poliţiştii bătuţi de român

Conform Il Resto del Carlino, un agent de poliţie l-a observat pe român şi a încercat să-l imobilizeze, însă românul a ripostat lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele.

Spiritele au degenerat rapid. Un poştaş aflat în zonă a încercat să intervină în favoarea poliţistului şi, în paralel, a chemat un alt echipaj la faţa locului.

În cele din urmă, românul a fost încătuşat cu mare dificultate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, nu înainte de a-i face knock-out pe doi dintre ei.

Românul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni şi va fi propus pentru arestarea preventivă, în timp ce cei doi agenţi de poliţie ajunşi la spital au nevoie de câte o săptămână pentru a se recupera de pe urma rănilor căpătate.

Massimo Medri, primarul din Cervia, a precizat că "acest incident arată muncă dificilă pe care o au de întreprins poliţiştii noştri" şi a anunţat că "urez recuperare rapidă, atât în numele meu, cât şi al oraşului, agenţilor ajunşi la spital".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român a încercat să fure o maşină a poliţiei şi a băgat doi agenţi în spital, în Italia