Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român, prins cu 2 kg de cocaină în rucsac. Bărbatul a încercat să forţeze barajul rutier al carabinierilor, dar a fost prins imediat

Un român a fost arestat în estul Italiei după ce a forţat un baraj rutier al carabinierilor. Autoturismul acestuia s-a izbit într-un parapet şi, mai apoi, bărbatul a decis să fugă pe jos. După câţiva zeci de metri a fost prins de agenţi care au găsit în rucsacul său două kilograme de cocaină, dar şi o sumă de bani. El este acuzat de deținere și trafic de droguri.

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 08:30

Un român stabilit în Sondrio a fost arestat pe 26 iulie pentru deţinere şi trafic de droguri. În timpul unei razii, poliţia i-a cerut bărbatului să tragă pe dreapta. Speriat, şoferul a forţat barajul carabinierilor, apoi a încercat să fugă, dar a fost prins la scurt timp, scrie Pescara News.

Oamenii legii i-au descoperit în rucsac două pachete de cocaină şi o sumă de bani. Românul a fost dus la secţia de poliţie din Montesilvano, unde a fost arestat. Acum este închis la penitenciarul din Pescara, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare în așteptarea hotărârii judecătoreşti.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Român, prins cu 2 kg de cocaină în rucsac. Bărbatul a încercat să forţeze barajul rutier al carabinierilor, dar a fost prins imediat