Antena Meniu Search
x

Român prins la furat de băuturi alcoolice, în Italia

Un român de 43 de ani, din Italia, riscă să ajungă la închisoare, după ce a fost prins la furat de băuturi alcoolice.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.11.2020, 09:42

Românul implicat în acest caz are 43 de ani
Carabinierii au avut parte de surprize când au percheziţionat maşina românului - Corriere Adriatico
  • Românul implicat în acest caz are 43 de ani.
  • Românul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Incidentul s-a produs într-un supermarket din Ancona.

Conform Corriere Adriatico, românul de 43 de ani, cunoscut drept fără un domiciliu stabil, a fost surprins de angajaţii supermarketului în timp ce tăia elementele de siguranţă ale băuturilor alcoolice şi îndesa sticlele sub haină.

La plecarea din supermarket, românul a plătit doar pentru o pâine, o sticlă cu băutură şi o cutie cu detergent, însă la ieşirea din supermarket era aşteptat chiar de carabinierii alertaţi de angajaţii supermarketului.

Carabinierii l-au percheziţionat pe român şi au descoperit ascunse sub haina acestuia şase sticle cu băuturi alcoolice, ustensilele utilizate pentru îndepărtarea elementelor de siguranţă, dar şi suma de 1.350 de euro cash.

Românul are antecedente penale

Mai mult, carabinierii au avut surprize de proporţii când au percheziţionat maşina utilizată de român. Au descoperit alte sticle cu băuturi alcoolice, baxuri de bere, ustensile utilizate pentru comiterea de furturi, dar şi 21 de lanţuri de argint.

În plus, se presupune că inclusiv maşina, înregistrată pe numele unui italian de 64 de ani, din Macerata, ar fi fost furată.

Bunurile, banii şi maşina au fost indisponibilizate, iar românul, care are şi antecedente penale, a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român prins la furat de băuturi alcoolice, în Italia