Român reţinut în Italia, după ce a ieşit la bere cu prietenii deşi avea mandat de arest la domiciliu

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 29.12.2020, 11:10.
Actualizat: 29.12.2020, 11:13

Un român de 35 de ani, stabilit la Sulmona, în Italia, a fost reţinut de poliţişti, după ce a ieşit la bere cu prietenii deşi avea mandat de arest la domiciliu emis pe numele său.

Românul implicat în acest caz are 35 de ani

Poliţiştii italieni l-au reţinut pe român

Rete 8

Românul fusese deja condamnat în prima instanţă la un an şi patru luni de închisoare şi urma să rămână în arest la domiciliu până la momentul în care magistraţii urmau să dea decizia finală.

Totuşi, conform Rete 8, luni seara, când au mers să verifice dacă într-adevăr românul este acasă, poliţiştii au avut o surpriză de proporţii.

Nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la domiciliu, astfel că l-au apelat pe telefonul mobil, iar românul le-a transmis, cu nonşalanţă, că a ieşit în oraş la o bere cu prietenii.

Oamenii legii au mers la localul cu pricina şi l-au ridicat pe român direct de la masă pentru a-l duce în arest.

Românul, amendat pentru încălcarea restricţiilor impuse

Românul riscă acum să petreacă mai mult de un an după gratii, respectiv restul de pedeapsă din condamnarea încasată în noiembrie pentru comiterea mai multor infracţiuni precum ultraj, refuz de a se identifica şi opunere la reţinere.

Mai mult, românul a fost amendat acum şi cu 400 de euro pentru încălcarea restricţiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.