Antena Meniu Search
x

Un român de 18 ani, pe un scuter vechi de 20 de ani, i-a fugărit pe carabinieri prin tot oraşul Foggia, apoi a dispărut

Carabinierii din Foggia au fost ocupaţi astăzi, să fugărească un român în vârstă de 18 ani, care se afla la ghidonul unui scuter vechi de 20 de ani, un Piaggio NRG 50, din 1999. Furat în 1999, mai exact. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.11.2019, 22:03

- motorcyclenews.com

Carabinierii din Foggia au fost ocupaţi astăzi, să fugărească un român în vârstă de 18 ani, care se afla la ghidonul unui scuter vechi de 20 de ani, un Piaggio NRG 50, din 1999. Furat în 1999, mai exact. 

Nu se ştie de unde îl avea, însă românul îi montase plăcuţe false, îi făcuse acte false, iar permisul său de conducere tot fals era.

Un român a ţinut carabinierii ocupaţi toată ziua

Un tânăr de 18 ani, cetăţean român, a trecut pe lângă un baraj rutier, punct de control instalat în San Ferdinando. Tânărul a trecut ca vântul pe lângă poliţiştii care i-au făcut semn să oprească, aceştia pornind în urmărirea sa.

Românul i-a plimbat prin tot oraşul pe urmăritorii săi, poliţişti rutieri şi carabinieri deopotrivă, după care pur şi simplu a dispărut. Scuterul a fost găsit abandonat pe o stradă, iar la o verificare s-a descoperit că fusese furat în urmă cu 20 de ani, cu 2 ani înainte ca românul care îl condusese să se nască.

"Un set de infracțiuni care să-i înnebunească pe cei mai experimentați dintre procurorii publici"

Presa locală descrie frustrarea autorităţilor, în momentul în care au început să afle informaţii despre român, dar şi despre activitatea sa. Scuterul era furat, plăcuţele de înmatriculare erau false, documentele găsite fuseseră falsificate, românul nu oprise la semnalul poliţiştilor şi i-a mai plimbat şi prin oraş.

Însă, partea cea mai bună urma să vină, pentru că tânărul a fost prins în scurt timp, autorităţile constatând: "infracțiuni care să-i înnebunească pe cei mai experimentați dintre procurorii publici"

Odată prins şi identificat, poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr cu o lungă activitate infracţională, acesta fiind şi motivul pentru care nu oprise la semnalul agenţilor.

Toate actele pe care tânărul le avea asupra sa erau falsificate, informează gazzetta.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român de 18 ani, pe un scuter vechi de 20 de ani, i-a fugărit pe carabinieri prin tot oraşul Foggia, apoi a dispărut