Antena Meniu Search
x

Român ucis în Italia: Bărbatul de 50 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge pe o stradă din Napoli

Sfârșit tragic pentru un român în Napoli, Italia. Bărbatul de 50 de ani a fost înjunghiat și abandonat pe stradă într-o baltă de sânge. Trecătorii au fost cei care au dat alarma.

de Monica Palade

la 07.04.2021, 12:46

Român ucis în Italia: Bărbatul de 50 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge pe o stradă din Napoli - Profimedia

Omul a fost găsit pe Via Barbato, în San Giovanni din Teduccio al Capoluogo Campa, zona de est al orașului italian. Românul era înjunghiat în partea stângă a abdomenului și din păcate pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Din primele informații, se pare că vinovat pentru crimă se face tot un român, care a recurs la acest gest după o ceartă cu victima. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea cum s-au petrecut faptele cu exactitate, scrie campanianotizie.com.

Sfârşit tragic pentru un şofer român de TIR din Italia: Spulberat de tren după ce a coborît din cabină

În urmă cu câteva zile, un alt român își pierdea viața în Italia. Bărbatul de aproximativ 60 de ani şi-a găsit moartea la scurt timp după ce a coborît din cabina TIR-ului. Românul a fost lovit în plin de un tren în regiunea Piacenza. Trupul său a fost din nou călcat de un al doilea tren care venea din sens opus pe o altă linie.

Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs cumplitul accident. Cei care au văzut momentul spun că şoferul avea căştile în urechi când a coborît şi cel mai probabil nu a auzit venind trenul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român ucis în Italia: Bărbatul de 50 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge pe o stradă din Napoli