Antena Meniu Search
x

Român, ucis la furat în Germania

Un român a fost împuşcat mortal în Germania, de proprietarul unui magazin de bijuterii pe care încerca să îl jefuiască. Omul l-a prins în fapt şi a apăsat imediat pe trăgaci. Românul a murit pe loc

Vezi și

Un român a fost împuşcat mortal în Germania, de proprietarul unui magazin de bijuterii pe care încerca să îl jefuiască. Omul l-a prins în fapt şi a apăsat imediat pe trăgaci. Românul a murit pe loc.

Tragedia a avut loc în orăşelul Moers din vestul Germaniei. Doi români, care încercau să jefuiască un magazin de bijuterii, au fost surprinşi chiar de proprietar. Omul nu a stat pe gânduri şi a început să tragă înspre ei.

Proprietarul a deschis focul asupra suspecţilor, unul dintre ei a fost rănit mortal iar celălalt a reuşit să fugă, însă fără pradă. Deşi germanul a alertat imediat serviciile de urgenţă, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul românului. Celălalt bărbat a fugit imediat de la locul atacului.

Acum, poliţiştii au o sarcină grea. Ei trebuie să decidă dacă bărbatul care l-a împuşcat pe român va răspunde în faţa legii pentru fapta sa sau dacă acţiunile acestuia pot fi considerate legitimă apărare.

Până acum, germanul în vârstă de 69 de ani a fost interogat timp de mai multe ore de procurori. După ce l-au ascultat, aceştia au decis să ceară arestarea lui preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Român, ucis la furat în Germania