Antena Meniu Search
x

Româncă plasată în arest la domiciliu, prinsă când încerca să fugă din Italia

O româncă de 46 de ani, care fusese plasată în arest la domiciliu de autorităţile italiene, a fost prinsă când încerca să fugă din Peninsulă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.12.2019, 16:55

Românca este cercetată penal într-un dosar de loviri şi alte violenţe
Românca a fost capturată chiar înainte de a se urca în avion - CN24 TV

O româncă de 46 de ani, care fusese plasată în arest la domiciliu de autorităţile italiene, a fost prinsă când încerca să fugă din Peninsulă.

Femeia a fost capturată pe aeroportul din Reggio Calabria, chiar în momentul în care se pregătea de îmbarcare.

Pe ce traseu urma să ajungă românca în ţară

Conform CN24 TV, românca a vrut să se îmbarce folosind un bilet de avion către Fiumicino, aeroportul din Roma, însă comportamentul ei a dat de bănuit poliţiştilor.

La o verificare suplimentară s-a stabilit că românca fusese plasată în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzată de comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Mai mult, când i-au verificat bagajul poliţiştii au descoperit că românca avea asupra ei un bilet de avion care ar fi trebuit să o ajute să ajungă de la Roma la Budapesta (Ungaria), de unde foarte probabil ar fi fost preluată de cineva din anturaj pentru a ajunge în România.

Deşi a încălcat regulile arestului la domiciliu, magistraţii au decis ca românca să nu ajungă la închisoare şi să fie plasată, din nou, în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Româncă plasată în arest la domiciliu, prinsă când încerca să fugă din Italia