Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă arestată în Spania, după ce a încercat să fure inelul de 2.000 de euro al unui pensionar

Autorităţile spaniole au anunţat, sâmbătă, arestarea preventivă a unei românce de 30 de ani acuzată că a bătut un pensionar şi a vrut să-i fure inelul de 2.000 de euro.

de Cristi Ioniţă

la 17.11.2019 , 11:16

Românca l-a lovit pe pensionar, în încercarea de a-i fura inelul Poliţiştii au intervenit şi au reţinut-o pe româncă - Levante El Mercantil Valenciano

Autorităţile spaniole au anunţat, sâmbătă, arestarea preventivă a unei românce de 30 de ani acuzată că a bătut un pensionar şi a vrut să-i fure inelul de 2.000 de euro.

Incidentul s-a petrecut în Levante, iar românca a fost prinsă cu ajutorul unui trecător, care a imobilizat-o până la venirea forţelor de ordine.

Românca l-a lovit pe pensionar şi a fost imobilizată de un trecător

Articolul continuă după reclamă

Conform Levante El Mercatil Valenciano, românca a încercat să-i câştige încrederea pensionarului, intrând în vorbă cu acesta.

Ulterior, după ce au purtat o scurtă discuţie, românca l-a apucat de mână pe pensionar, în încercarea de a-i sustrage inelul.

Când şi-a dat seama ce se întâmplă, pensionarul a căutat să riposteze, moment în care a fost lovit cu pumnii de femeia care a încercat să fugă cu prada.

Românca a fost imobilizată de un trecător care a blocat-o până la sosirea unui echipaj de poliţie.

Oamenii legii au reţinut-o pe româncă, aceasta fiind, ulterior, arestată preventiv.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Româncă arestată în Spania, după ce a încercat să fure inelul de 2.000 de euro al unui pensionar