Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă s-a aruncat de la etajul unei clădiri din Lugano pentru a scăpa de un incendiu teribil (Foto)

O româncă în vârstă de 30 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat de la etajul unei clădiri cuprinse de flăcări în Lugano, Elveţia.

de Redactia Observator

la 27.01.2018 , 12:25

O româncă în vârstă de 30 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat de la etajul unei clădiri cuprinse de flăcări în Lugano, Elveţia.

Totul s-a petrecut seara trecută într-o clădire de pe strada Bagutti din Lugano. Un incendiu a izbucnit într-un apartament în care se afla o româncă de 30 de ani, rezidentă în Italia.

Potrivit presei din Elveţia, patul dintr-o cameră a apartamentului a fost cuprins de flăcări, iar focul a blocat ieşirea din cameră, motiv pentru care femeia, disperată, a sărit pe geam.

Articolul continuă după reclamă
O romanca s-a aruncat de la etajul doi al unei cladiri care luase foc in Lugano
Pe acelaşi subiect

Apartamentul era situat la etajul al doilea al clădirii, astfel că tânăra româncă a suferit răni destul de grave în urmă căzăturii de la înălţime, scrie La Regione.

O romanca s-a aruncat de la etajul unei cladiri din Lugano pentru a-si salva viata

Martorii au sunat la numărul de urgenă, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, dar şi un echipaj medical care a preluat-o pe românca rănită şi a transportat-o la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri externe » O româncă s-a aruncat de la etajul unei clădiri din Lugano pentru a scăpa de un incendiu teribil (Foto)