Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără româncă, mama a doi copii, ucisă cu sânge rece în Germania! Poliţia face un apel disperat pentru a găsi criminalul, tot un român (Imagini dramatice)

O tânără româncă, Maria Mirela A., în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Augustdorf, Germania.

de Redactia Observator

la 24.01.2018 , 13:52

O tânără româncă, Maria Mirela A., în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Augustdorf, Germania.

Teribila descoperire a fost făcută în dimineaţa zilei de marţi, după ce şeful tinerei a alertat poliţia anunţând că Mirela este de negăsit şi că de două zile nu a apărut la muncă.

Articolul continuă după reclamă

"Nu putem spune cum a murit, însă a fost o crimă", a declarat procurorul german Christopher Imig, din Detmold.

Crima a fost descoperită marţi dimineaţă

În urma cercetărilor, pricipalul suspect, dat la această oră în urmărire generală, este tot un român. Bărbatul căutat se numeşte Florin - Alexandru Enia, are 31 de ani şi este din Dortmund.

"Suspectul are 1.80 m înălţime, în jur de 90 de kilograme, o statură masivă şi părul scurt, şaten. Bărbatul purta o haină închisă la culoare, matlasată, cu maneci din stofă, blugi albaştri, pantofi sport Nike roșii și o şapcă albă. Poliția nu recomandă să fie abordat în cazul în care cineva îl găsește", este apelul transmis de poliţia germană.

Florin - Alexandru Enia are 31 şi este dat în urmărire generală

Anchetatorii au publicat chiar şi o fotografie a presupusului criminal.

Din primele informaţii Maria Mirela A. şi Florin - Alexandru Enia aveau o relaţie de trei ani. Femeia ar fi plecat din România în 2012, părăsindu-şi soţul şi cei doi copii, de 13 şi, respectiv, 17 ani, ca să lucreze la o filmă de logistică din Germania. 

Maria Mirela avea 37 de ani şi doi copii

Acolo l-a întâlnit pe Florin - Alexandru Enia, cu care avea o relaţie de aproape 3 ani.

Vecinii Mirelei spun că cei doi se certau destul de des, iar prietenii au descris-o pe tânără ca fiind prietenoasă, dar, în acelaşi timp, foarte reţinută.

Anchetatorii încă nu au dezvăluit cum a fost ucisă tânăra româncă

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O tânără româncă, mama a doi copii, ucisă cu sânge rece în Germania! Poliţia face un apel disperat pentru a găsi criminalul, tot un român (Imagini dramatice)