Antena Meniu Search
x

Româncă desfigurată cu acid de soţul cipriot. Bărbatul îi spusese ce urma să facă, dacă ea divorţează

O româncă în vârstă de 40 de ani a ajuns în stare gravă la spital, desfigurată şi cu arsuri pe tot corpul, după ce soţul său cipriot, în vârstă de 57 de ani, a atacat-o cu acid.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.11.2019, 13:42

Româncă în stare gravă, atacată cu acid, în Cipru
Româncă atacată cu acid de soţ, în Cipru - cyprus-mail.com

O româncă în vârstă de 40 de ani a ajuns în stare gravă la spital, desfigurată şi cu arsuri pe tot corpul, după ce soţul său cipriot, în vârstă de 57 de ani, a atacat-o cu acid.

Bărbatul a fost reţinut şi a recunoscut fapta, precizând că i-a spus soţiei de la început ce urmează să facă, dacă va dori vreodată să divorţeze de el.

Soţul abuziv, românca s-a refugiat la un prieten

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost audiat de instanța de la Limassol şi a recunoscut totul şi nu a formulat obiecţii asupra mandatului de arestare. Suspectul greco-cipriot a apărut în fața instanței din Limassol prima dată fără avocat, însă vineri a fost reprezentat.

Se pare că atacul a fost un răspuns la decizia soției sale de a depune un divorț.

Românca în vârstă de 40 de ani a declarat că soțul ei a fost abuziv și că atunci când a plecat de acasă pentru a rămâne la un prieten din Zakaki, a primit în continuare amenințări telefonice de la el, acesta cerându-i să se întoarcă imediat acasă, scrie şi cyprus-mail.com.

Când soțul a aflat unde stă soția sa, s-a dus la locul respectiv și a aruncat acidul caustic pe ea, apoi a plecat și s-a dus acasă. În timp ce o ambulanță sunată de vecini era deja pe drum, soțul a sunat și el la poliție, raportând incidentul și solicitând și o ambulanță.

Românca este încă la Terapie Intensivă, în stare gravă

Femeia a fost grăbită la spitalul din Limassol, unde a fost intubată, înainte de a fi transferată la unitatea de arsuri a spitalului general din Nicosia, din cauza gravității stării sale.

Ea a suferit arsuri pe 40 la sută din corp, cu chipul afectat în special și continuă să fie tratată în secția de terapie intensivă.

Poliția l-a arestat pe bărbat imediat după atac. Poliția tratează cazul ca tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Româncă desfigurată cu acid de soţul cipriot. Bărbatul îi spusese ce urma să facă, dacă ea divorţează