Antena Meniu Search
x

O româncă din Italia a vrut să se sinucidă, după un scandal cu iubitul. A fost găsită de poliţişti purtând doar un costum de baie

O româncă de 38 de ani, angajată la Crucea Galbenă în oraşul italian Ancona a încercat să se sinucidă, într-un parc, cel mai probabil după o ceartă cu partenerul de viaţă

O româncă din Italia, angajată la Crucea Galbenă a vrut să îşi pună capăt zilelor

O româncă de 38 de ani, angajată la Crucea Galbenă în oraşul italian Ancona a încercat să se sinucidă, într-un parc, cel mai probabil după o ceartă cu partenerul de viaţă. Femeia a fost găsită la timp de autorităţi şi dusă la spital.

La momentul în care a vrut să îşi pună capăt zilelor, duminică seară în jurul orei 19:30, românca era îmbrăcată doar într-un costum de baie.

Din cauza unui conflict cu partenerul de viaţă, femeia a recurs la gestul extrem, însă, din fericire, a fost găsită de poliţişti înainte de a comite un gest necugetat şi a fost dusă la spital.

Oamenii legii au avut însă o misiunea foarte grea în a o convinge să nu se sinucidă. Femeia a devenit foarte agitată, violentă, i-a lovit pe poliţişti, dar şi pe asistentele din spitalul în care a ajuns.

Odată ce autorităţile au reuşit să o liniştească, românca a rămas internată în spital, unde i se vor face investigaţii de specialitate.

Sursă: centropagina.it

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă din Italia a vrut să se sinucidă, după un scandal cu iubitul. A fost găsită de poliţişti purtând doar un costum de baie