Românca înjunghiată mortal în Londra era însărcinată în luna a șaptea. Tată urma să fie cel care a ucis-o

Publicat: 03.06.2018, 19:53.
Actualizat: 03.06.2018, 22:34

Moartea unei românce provoacă vâlvă într-un cartier din nord-vestul Londrei. Tânăra de 28 de ani a fost ucisă chiar de iubitul ei, în apartamentul în care locuiau.

Moartea unei românce provoacă vâlvă într-un cartier din nord-vestul Londrei. Tânăra de 28 de ani a fost ucisă chiar de iubitul ei, în apartamentul în care locuiau. Mamă a doi copii şi însărcinată cu al treilea, femeia a fost înjunghiată mortal. Criminalul a fost arestat şi urmează să fie judecat pentru omor. Sora româncei a organizat o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Andra Hiliţanu îl cunoştea încă din copilărie pe bărbatul care i-ar fi luat viaţa – Ioan Câmpeanu, 43 de ani.

Ei au locuit în acelaşi cartier din Bacău, iar în urmă cu doi ani au devenit iubiţi, deşi el era căsătorit. Au plecat în Marea Britanie, dar acolo ar fi început o viaţă plină de chinuri pentru tânăra de 28 de ani.

”E un bărbat foarte agresiv. Nu ne dădea voie să vorbim cu ea, o trimitea să facă prostituţie. A înjunghiat-o de mai multe ori. O maltrata”, povestește Ramona Hilițanu, sora româncei ucise.

Și în ziua crimei a fost din nou scandal. Românca de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori și a murit de pe urma rănilor de la gât. Totul s-a întâmplat chiar în casa în care ea locuia cu iubitul ei.

”A sunat-o pe soţia lui şi i-a spus că a omorât-o. Îmi spunea că îi este frică de el, că este criminal, că a mai comis o crimă în 2002”, spune Ramona Hilițanu.

Românca era însărcinată în şapte luni. Purta în pântec chiar copilul bărbatului acuzat de crimă.

”Când au ajuns paramedicii acolo, ea era decedată de 15 minute. A lăsat-o moartă în baie”, mai spune sora Andrei Hilițanu.

Andra a lăsat în urmă doi copii de 7 şi 9 ani. Familia româncei a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul oamenilor, pentru repatriere şi înmormântare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.