Româncă dispărută de la domiciliu, moartă în condiţii suspecte în Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 12.01.2020, 08:03.
Actualizat: 12.01.2020, 08:04

O româncă de 50 de ani, din Moncalieri, Italia, a fost găsită moartă, în cursul zilei de sâmbătă, trupul neînsufleţit fiind descoperit în râul Chisola.

Românca locuia într-o baracă, în apropiere de locul în care a fost găsită moartă

Un fermier a descoperit trupul neînsufleţit al româncei

La Stampa

O româncă de 50 de ani, din Moncalieri, Italia, a fost găsită moartă, în cursul zilei de sâmbătă, trupul neînsufleţit fiind descoperit în râul Chisola.

Familia româncei o dăduse dispărută pe aceasta cu câteva ore înainte ca un fermier din zonă să-i descopere trupul neînsufleţit.

Conform La Stampa, fermierul a solicitat intervenţia autorităţilor locale, iar pompierii s-au chinuit mai multe ore să recupereze trupul neînsufleţit blocat între nişte stânci aflate pe mijlocul râului.

La faţa locului şi-au făcut apariţia şi rudele româncei care au identificat trupul neînsufleţit.

Ancheta a scos la iveală faptul că românca locuia într-o baracă situată în apropiere de locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit.

Momentan moartea româncei este considerată una suspectă, fiind luate în calcul variante de omor, sinucidere sau accident.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.