Antena Meniu Search
x

Româncă găsită moartă într-un râu din Italia, identificată după mai mult de o lună

Poliţiştii italieni au anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că au identificat trupul neînsufleţit al unei femei găsite moartă la începutul lui octombrie, în râul Garigliano.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.11.2019, 07:29

Românca fusese închisă de două ori în Italia, pentru furt
Românca a fost găsită moartă la începutul lunii octombrie - Tempo Reale

Poliţiştii italieni au anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că au identificat trupul neînsufleţit al unei femei găsită fără suflare la începutul lui octombrie, în râul Garigliano.

Astfel, oamenii legii au anunţat că femeia găsită moartă era Verginica, o româncă ce şi-a pierdut viaţa la vârsta de 51 de ani.

Românca găsită moartă făcuse de două ori închisoare pentru furt în Italia

Conform Tempo Reale, încă nu se ştie modul în care Verginica şi-a pierdut viaţa, respectiv dacă aceasta s-a sinucis, a murit accidental sau a fost ucisă.

Există însă informaţii conform cărora Verginica a fost încarcerată de două ori în Italia, de fiecare dată fiind acuzată de furt.

Şi, în ambele cazuri, românca a colaborat cu un conaţional identificat drept Mihai, de fiecare dată cei doi încercând să fure bani şi bunuri de la persoane în vârstă.

Pentru finalizarea anchetei, autorităţile italiene aşteaptă informaţii suplimentare de la cei care au cunoscut-o pe româncă, acestea urmând a fi primite pe adresa poliţiei din Sessa Aurunca, localitatea unde a fost descoperit trupul neînsufleţit al româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Româncă găsită moartă într-un râu din Italia, identificată după mai mult de o lună