Antena Meniu Search
x

Româncă reținută la mai mult de trei ani de la dispariția unui pensionar italian

O româncă de 33 de ani a fost reținută în Italia, în legătură cu dispariția, în 2017, a unui pensionar italian.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.10.2020, 18:17

Românca reținută în Italia are 33 de ani
Pensionarul italian era un mare fan al damelor de companie provenite din România - Gazzetta del Sud
  • Angela Melania Șerban, românca reținută în acest caz, are 33 de ani.
  • Damiano Oriolo avea 79 de ani la momentul dispariției.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Angela Melania Șerban este bănuită că, împreună cu unul sau mai mulți complici, l-a drogat pe Damiano Oriolo, 79 de ani, l-a jefuit, iar apoi l-a ucis.

Conform Gazzetta del Sud, Damiano Oriolo locuia în San Fili, oraș cu circa 2.800 de locuitori din provincia Cosenza, regiunea Calabria.

Damiano era un client fidel al damelor de companie din Cosenza și ar fi avut o slăbiciune pentru românce.

Pe 7 aprilie 2017, pensionarul a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Conducea un Opel Astra și avea cu el două telefoane mobile, portofelul și un mănunchi de chei.

O parte din bunurile pensionarului, dar și mașina, hainele și proteza dentară au fost găsite, după câteva zile, într-o pădure de la marginea localității San Fili.

Ancheta a scos la iveală că Damiano și-ar fi dat întâlnire cu românca pentru o partidă de amor, iar aceasta l-ar fi convins să meargă într-o zonă mai retrasă, respectiv în pădurea de la marginea orașului San Fili.

După mai bine de trei ani în care anchetatorii nu au reușit să găsească rămășițe ale victimei, aceștia au decis, totuși, să o rețină pe româncă.

Angela Melania Șerban este bănuită că l-ar fi drogat, jefuit și ucis pe pensionarul italian, cu ajutorul unuia sau a mai multor complici.

Printre altele, anchetatorii se bazează pe faptul că ar fi găsit amprente, dar și probe ADN ale româncei în mașina pensionarului. În plus, românca ar fi activat la scurt timp unul dintre cele două telefoane deținute de Damiano la momentul dispariției.

Românca riscă ani grei de închisoare, însă ancheta este departe de a se fi încheiat.

Mai mult, autoritățile italiene se tem că, în zona Cosenza, acționează de mai mult timp o grupare de trafic de persoane, alcătuită în special din români, care, pe lângă oferirea de plăceri amoroase pensionarilor italieni, s-ar ocupa și cu jefuirea acestora.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Româncă reținută la mai mult de trei ani de la dispariția unui pensionar italian