Antena Meniu Search
x

O româncă a fost ucisă la Viena! Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul sârb, într-o criză de gelozie (Foto, Video)

O româncă de 43 de ani a fost ucisă, vineri, la Viena, fiind găsită înjunghiată în apartamentul ei chiar de fiicele sale.

O româncă de 43 de ani a fost ucisă, vineri, la Viena, fiind găsită înjunghiată în apartamentul ei chiar de fiicele sale.

Potrivit presei locale, românca a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul ei, un sârb în vârstă de 61 de ani, care a mărturisit că și-a ucis soția într-o criză de gelozie.

Cele două fiice ale româncei, una de 18 și cealaltă de 19 ani, au descoperit trupul însângerat al mamei lor și au sunat la numărul de urgență. În apartament se afla și tatăl acestora.

Medicii sosiți la fața locului au încercat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Polițiștii au ridicat de la locul tragediei patru cuțite, dintre care unul sau mai multe ar putea constitui arma crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O româncă a fost ucisă la Viena! Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul sârb, într-o criză de gelozie (Foto, Video)