Antena Meniu Search
x

Românce filmate cum fură în Roma, cu bebeluşul în cărucior, 40 de cutii de conserve şi 10 sticle de whisky (Video)

Două românce au fost filmate cum fură dintr-un supermarket, la Roma, folosindu-se de un bebeluş într-un cărucior. Tinerele au îndesat în căruciorul bebeluşului 10 sticle de whisky şi 40 de conserve cu ton.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.03.2019, 00:02

Două românce au fost filmate cum fură dintr-un supermarket, la Roma, folosindu-se de un bebeluş într-un cărucior.

Tinerele au îndesat în căruciorul bebeluşului 10 sticle de whisky şi 40 de conserve cu ton.

Românce filmate la furat cu bebeluşul în cărucior, la Roma

Două tinere românce au fost arestate arestate de poliţiştii din Romani, după ce agenţii au fost sesizaţi de paza unui supermarket în timp ce priveau pe camerele de supraveghere cum cele două românce îndesau în căruciorul cu bebeluşul zeci de produse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii secției de poliție Vescovio au sosit în curând la fața locului și le-au prins pe cele două femei. Astfel, agenţii au descoperit că, în interiorul unui sac montat în căruciorul bebeluşului de doar câteva luni, se aflau aproximativ 40 de cutii de conserve de ton și 10 sticle de băuturi alcoolice, majoritatea cu whisky, precizează terzobinario.it

Cele două femei, de origine română, în vârstă de 19 și 24 de ani, au fost arestate pentru furtul agravat și au fost puse la dispoziția Autorității Judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Românce filmate cum fură în Roma, cu bebeluşul în cărucior, 40 de cutii de conserve şi 10 sticle de whisky (Video)