Antena Meniu Search
x

Doi români au bătut un bătrân italian, apoi l-au înecat în mare. Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru criminali

Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves, un cuplu de români, sunt acuzaţi că au bătut fără milă un bătrân italian de 79 de ani, după care l-au aruncat în mare, unde omul s-a înecat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.10.2019, 11:41

Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves, un cuplu de români, au bătut fără milă un bătrân italian de 79 de ani
Doi români au bătut un bătrân italian, apoi l-au înecat în mare. Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru criminali - calabrianews.it

Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves, un cuplu de români, sunt acuzaţi că au bătut fără milă un bătrân italian de 79 de ani, după care l-au aruncat în mare, unde omul s-a înecat.

Crima abominabilă a avut loc în 2015, iar o primă instanţă l-a condamnat pe Dorel Varga la 25 de ani de închisoare, iar pe Stela Gyongyi Rezmuves a achitat-o.

Parchetul General din Catanzaro, însă, a solicitat Curții de Apel din Assize ca bărbatul de 41 de ani şi femeia cu un an mai tânără să fie condamnaţi pe viaţă.

Infracţiunile de omucidere voluntară şi tâlhărie au agravat acuzaţiile, scrie calabrianews.it.

Doi români au bătut, jefuit şi înecat un bătrân, în Italia

Potrivit procurorilor din Italia, Dorel şi Stela l-au atacat pe bătrân şi l-au bătut fără milă, deposedându-l de bunurile pe care le avea asupra sa, bani şi un telefon mobil.

Apoi l-au târăt inconştient şi l-au aruncat în mare, în Pizzo Calabro, unde s-a înecat.

După ce au comis crima, unul dintre români ar fi folosit cartela din telefonul bătrânului, astfel că anchetatorii au putut să dea de urma lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi români au bătut un bătrân italian, apoi l-au înecat în mare. Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru criminali