Români reţinuţi în Italia, după ce au jefuit un taximetrist

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 15.12.2020, 21:51.
Actualizat: 15.12.2020, 21:54

Doi români au fost reţinuţi în Italia după ce, la începutul lunii octombrie, au jefuit un taximetrist.

Românii care au atacat taximetristul au fugit cu telefonul acestuia

Poliţiştii italieni au avut nevoie de mai mult de două luni pentru a-i prinde pe români

Venezia Today

Incidentul s-a petrecut în Padova, unde o adolescentă de 17 ani şi iubitul ei, de 38 de ani, s-au urcat în taxiul condus de un bărbat de 58 de ani.

Conform Venezia Today, la un moment dat, adolescenta, care s-a urcat în spatele şoferului, a început să-l tragă pe acesta de păr şi să-l atace de mai multe ori cu un aparat cu electroşocuri, inclusiv la nivelul feţei.

În paralel, bărbatul de 38 de ani, care s-a urcat în maşină lângă şofer, a început să-l lovească pe taximetrist cu pumnii în figură.

În cele din urmă, cei doi români au reuşit să pună mâna pe telefonul taximetristului şi să se facă nevăzuţi.

În baza imaginilor surprinse de camera de supraveghere din interiorul maşinii, poliţiştii au reuşit să obţină identificarea parţială a atacatorilor, pentru că aceştia purtau măşti de protecţie, dar şi-au dat seama şi că cei doi vorbeau în limba română.

Românii care au atacat taximetristul, ridicaţi la mai bine de două luni de la producerea incidentului

După mai bine de două luni de la producerea incidentului, poliţiştii italieni şi-au dat seama că este vorba despre cei doi români stabiliţi la Marghera.

I-au ridicat pe cei doi atacatori şi au identificat mai multe probe care ar putea să demonstreze implicarea lor în atac, în frunte cu aparatul cu electroşocuri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.