Antena Meniu Search
x

Românul care a fost şoferul lui Trump nu şi-a văzut fetiţa, care e pe moarte, de un an şi jumătate

Românul care a fost şoferul lui Trump nu şi-a văzut fetiţa, care e pe moarte, de un an şi jumătate. Bărbatul e reţinut de 19 luni de U.S. Immigration and Customs Enforcement şi nu e lăsat să comunice decât cu avocatul lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.02.2020, 08:43

Zoltan Tamaş
Românul care a fost şoferul lui Trump nu şi-a văzut fetiţa, care e pe moarte, de un an şi jumătate - Facebook
  • Fost şofer al lui Trump, un român e arestat din iulie 2018 în Statele Unite.
  • El nu şi-a mai văzut de atunci familia, iar fiica lui e pe moarte.

Românul care a fost şoferul lui Trump nu şi-a văzut fetiţa, care e pe moarte, de un an şi jumătate. Bărbatul e reţinut de 19 luni de U.S. Immigration and Customs Enforcement şi nu e lăsat să comunice decât cu avocatul lui.

Un imigrant român în vârstă de 38 de ani, care a venit în Statele Unite cu familia sa legal și a fost la un moment dat şofer pentru președintele Trump, e arestat de U.S. ICE şi rămâne n custodia Agenţiei vamale, având o rezoluţie de deportare. Zoltan Tamaş nu şi-a văzut familia din iulie 2018, de când a fost reţinut.

Bărbatul a fost acuzat în românia de fraudă în sistemul de asigurări şi şi are o decizie de deportare pe care avocatul lui a reuşit să o suspende temporar. Soţia românului, Alina Rogozan, a povestit pentru Palm Beach Report, citată de Daily Mail, drama prin care trece familia.

Cei doi au câştigat Loeria Vizelor şi au ajuns legal în Statele Unite, şi-au cumpărat o locuinţă la Palm Beach, iar Zoltan a avut mai multe joburi, inclusiv şofer al familiei lui Donald Trump. 

Gabriela povesteşte că nu a putut să îl vadă pe soţul ei din momentul arestării, acesta ratând aniversarea de 12 ani a băiatului lor, dar şi pe cea de 8 ani a fiicei lor. Fetiţa, Rania Tamaş Rogozan, s-a născut cu o gravă afecţiune cardiacă, iar medicii au anunţat-o pe mamă că mai are foarte puţin de trăit. 

Avocatul românului spune că acesta a fost sunat pentru un interogatoriu de ICE, care după ce românul s-a prezentat de bună voie la discuţii l-a reţinut şi nu l-a mai lăsat niciodată să îşi vadă familia. Ar fi trebuit deportat în aprilie 2019, dar avocatul a reuşit să obţină suspendarea ordinului, fără însă să ştie când va fi eliberat românul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri externe » Românul care a fost şoferul lui Trump nu şi-a văzut fetiţa, care e pe moarte, de un an şi jumătate