Antena Meniu Search
x

Românul care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Râdea şi făcea poze"

Românul care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat. Martorii povestesc însă că Daniel Neagu "râdea şi făcea poze" în timp ce surpa vilele.

Românul care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat. Martorii povestesc însă că Daniel Neagu "râdea şi făcea poze" în timp ce surpa vilele.

În vârstă de 30 de ani, Neagu a fost arestat pe 11 august, imediat după ce a distrus 5 case construite de firma la care lucra şi care, susţine el, nu l-a plătit. Valoarea celor cinci case, abia ridicate, este de 4 milioane de lire sterline.

Luni, românul a apărut în faţa instanţei, Curtea Coroanei din St. Albans, care a decis că va rămâne în arest preventiv, iar procesul va începe pe 4 februarie 2019.

Pe acelaşi subiect

Casele distruse fuseseră construite de compania McCarthy & Stone. Suspectul a lucrat o perioadă pentru un subcontractor al acestei firme de construcţii, a declarat un reprezentant al McCarthy & Stone. Mai mulţi martori oculari au declarat că bărbatul râdea şi fotografia distrugerile cauzate şi le-ar fi spus poliţiştilor că nu a fost plătit şi din acest motiv a distrus casele.

Românul fusese concediat cu câteva zile înainte să facă prăpăd în cartierul abia construit, firma care l-a dat afară susţinând că acesta dusese un utilaj de construcţii în România şi l-ar fi lăsat acolo, imediat după concediere.

„Părea fericit. Când a fost încătuşat de poliţie nu a cauzat probleme", a declarat un locuitor din zonă, William Griffiths, 67 de ani. Un alt martor a mai spus că toată lumea a crezut că e o glumă, privind cum excavatorul distrugea casele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românul care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Râdea şi făcea poze"