Antena Meniu Search
x

UPDATE! Căutările avionului MH370 au fost oprite din cauza vremii nefavorabile!

Peste 200 de chinezi şi-au exprimat furia şi disperarea în faţa Ambasadei malaysiene la Beijing, la o zi după anunţul conform căruia avionul Boieng 777 s-a prăbuşit în Oceanul Indian

UPDATE 11:00 Căutările aeriene şi maritime ale avionului au fost suspendate, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Autoritatea australiană pentru Securitate Maritimă (AMSA), citată de AFP.

"AMSA a evaluat riscurile şi a ajuns la concluzia că în acest moment condiţiile meteorologice fac periculoasă orice căutare pe cale aeriană sau maritimă. AMSA a decis deci să suspende toate operaţiunile de căutare pe cale maritimă şi aeriană pentru ziua de astăzi", a anunţat autoritatea australiană.

Familiile victimelor sunt cazate de peste două săptămâni într-un hotel din capitala chineză unde au fost organizate în mod regulat întâlniri cu reprezentanţi ai companiei Malaysia Airlines. Acestea au mărşăluit de la hotel până la Ambasada Malaysiei, în jurul căreia au fost desfăşuraţi sute de poliţişti, în timp ce circulaţia autovehiculelor a fost oprită.

Unii manifestanţi au încercat să intre cu forţa în ambasadă, însă au fost blocaţi de membri ai forţelor de securitate, scriu cei de la Jurnalul.ro. Rudele celor 239 de victime sunt convinse că autorităţile de la Kuala Lumpus le ascund adevărul!

Premierul malaezian Najib Razak a anunţat luni că avionul s-a prăbuşit în Oceanul Indian, fără să ofere precizări cu privire la circumstanţele dispariţiei acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » UPDATE! Căutările avionului MH370 au fost oprite din cauza vremii nefavorabile!