Antena Meniu Search
x

Rusia acuză Ucraina că a aruncat în aer o bază militară de lângă Bolgorod

Explozii, noaptea trecută, la o bază militară rusească aflată la câţiva kilometri de graniţa cu Ucraina. Agenţiile de presă ruseşti spun că ar fi fost vorba de un atac cu proiectile lansate de pe teritoriul Ucrainei, în care ar fi fost răniţi patru soldaţi. Autorităţile de la Kiev nu au confirmat însă informaţia. Jurnaliștii occidentali iau în calcul inclusiv teoriile unui sabotaj intern, a unui accident sau a unui atac înscenat al rușilor pentru a arunca vina pe ucraineni.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 12:24

Vezi și

Mai multe explozii puternice au avut loc aseară la o bază militară rusească de lângă Belgorod, în apropierea graniței cu Ucraina. Până la această oră nu au fost anunţate decese, însă 4 soldați au fost răniți, conform serviciilor de ambulanţă din Rusia. Agenţiile de presă rusești spun că explozia ar fi fost provocată de proiectile lansate de pe teritoriul Ucrainei.

Guvernatorul regiunii Belgorod Viacheslav Gladkov confirmă explozia, însă nu a precizat unde a avut loc, potrivit NEXTA. Nici liderii ucraineni nu s-au pronunțat pe subiect. 

În schimb, în Ucraina, a plouat cu rachete, ieri, încă de la primele ore ale zilei. Armata rusă a lovit clădiriea administraţiei regionale din Nikolaev cu o rachetă de croazieră. Cel puţin 12 oameni au murit şi 33 au fost răniţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Rusia acuză Ucraina că a aruncat în aer o bază militară de lângă Bolgorod