Antena Meniu Search
x

Rusia ameninţă după sancţiuni: "Războaiele economice s-au transformat destul de des în războaie reale"

Războiul din Ucraina a intrat în a şaptea zi. Occidentul nu poate interveni altfel decât economic în conflict. Sancţiunile împotriva Rusiei vin în fiecare zi.

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 18:05

Rusia ameninţă după sancţiuni: "Războaiele economice s-au transformat destul de des în războaie reale"
- Profimedia

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei şi fost preşedinte al Rusiei, l-a criticat pe Bruno Le Maire, ministrul franceze de Finanţe, care a declarat că Occidentul va duce "un război economic şi financiar total" împotriva Rusiei. Bruno Le Maire a declarat că sancţiunile împotriva Rusiei vor duce la prăbuşirea economiei ruse. "Sancţiunile sunt de o eficacitate formidabilă. Vom provoca prăbuşirea economiei ruseşti", a declarat ministrul de Finanţe din Franţa.

Replica lui Medvedev nu s-a lăsat aşteptată. "Astăzi, un oarecare ministru francez a spus că au declarat un război economic Rusiei. Aveţi grijă cum vorbiţi, domnilor! Şi nu uitaţi că, în istoria omenirii, războaiele economice s-au transformat destul de des în războaie reale", a fost mesajul postat pe Medvedev pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Rusia ameninţă după sancţiuni: "Războaiele economice s-au transformat destul de des în războaie reale"