Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rusia cere cetățenilor să rămână acasă. Peste 1000 de cazuri de coronavirus în această țară

Rusia cere cetățenilor săi să rămâna acasă, după ce bilanțul în această țară a depășit 1000 de cazuri de coronavirus confirmate. De asemenea, s-a înregistrat  al treilea deces.

de Redactia Observator

la 27.03.2020 , 12:06

Președintele Rusiei, Vladimir Putin Rusia ia măsuri de prevenție a răspândirii coronavirusului după ce s-au înregistrat peste 1000 de cazuri - Profimedia Images
  • Săptămâna viitoare e liberă în Rusia.
  • Cea mai afectată zonă e Moscova.

Rusia cere cetățenilor săi să rămâna acasă, după ce bilanțul în această țară a depășit 1000 de cazuri de coronavirus confirmate. De asemenea, s-a înregistrat  al treilea deces.

Președintele Vladimir Putin a decretat săptămâna viitoare liberă în Rusia, ca parte a unor măsuri de prevenție contra răspândirii coronavirusului.

De asemenea, toate zborurile internaționale au fost suspendate de vineri. Hotelurile de stat, stațiunile și alte facilități de recreere au fost închisedin 28 martie până la 1 iunie.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, la Moscova, cea mai afectată zonă a țării, din acest weekend sunt închise restaurantele, cafenelele, și magazinele care nu vând alimente și medicamente, până pe 5 aprilie.

Într-un apel, premierul Mihail Mishustin a făcut un apel cetățenilor de a nu călători, cu excepția călătoriilor esențiale și le-a cerut, în schimb, să rămână acasă, transmite Reuters. Prim-Ministrul a transmis că va fi nevoie și de alte măsuri pentru a preveni răspândirea Covid-19.

Vineri, bilanțul a ajuns la 1036 de cazuri de coronavirus în Rusia, când a fost confirmat și al treilea deces.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Rusia cere cetățenilor să rămână acasă. Peste 1000 de cazuri de coronavirus în această țară