Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rusia și Ucraina au predat fiecare câte 103 prizonieri de război. Soldații ruși au fost luați prizonieri în regiunea Kursk

Război în Ucraina. Rusia și Ucraina au predat fiecare câte 103 prizonieri de război, potrivit Ministerului rus al Apărării, citat de Sky News.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 15:14

Rusia și Ucraina au predat fiecare câte 103 prizonieri de război. Soldații ruși au fost luați prizonieri în regiunea Kursk Rusia și Ucraina au predat fiecare câte 103 prizonieri de război. Soldații ruși au fost luați prizonieri în regiunea Kursk - Profimedia

Ministerul a declarat că soldații ruși au fost luați prizonieri în regiunea Kursk din Rusia. Forțele ucrainene au cucerit luna trecută teritoriul acestei regiuni în prima lor incursiune majoră în Rusia.

Schimbul are loc la o zi după ce Ucraina a declarat că a obținut eliberarea a 49 de persoane din captivitatea rusă. Ucraina nu a dezvăluit câți prizonieri ruși au fost eliberați ca parte a acelui schimb.

Ruşii recunosc oficial contraofensiva din Kursk

Articolul continuă după reclamă

Armata rusă a anunţat oficial că a lansat o controfensivă în regiunea Kursk, invadată de trupele ucrainene pe 6 august. Potrivit ministerului Apărării de la Moscova, forţele ruse "au eliberat" 10 localităţi. Preşedintele Volodimir Zelenski a confirmat şi el joi acțiunile contraofensive ale ruşilor, spunând că ele "sunt în concordanță cu planul ucrainean", fără a detalia. 

Armata rusă a recucerit în două zile 10 așezări în regiunea Kursk, a transmis joi Ministerul rus al Apărării. "Forțele armate ale Federației Ruse continuă acțiunile de înfrângere a grupului inamic care a pătruns pe teritoriul regiunii Kursk. În timpul operațiunilor ofensive, unitățile grupului de trupe de Nord au eliberat 10 așezări: Apanasovka, Biakhovo, Vishnevka, Viktorovka, Vnezapnoie, Gordeevka, Krasnooktiabrskoie, Obukhovka, Snagost și Oktiabr", a spus Ministerul rus al Apărării, citat de TASS. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Rusia și Ucraina au predat fiecare câte 103 prizonieri de război. Soldații ruși au fost luați prizonieri în regiunea Kursk