Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rusia spune că Putin a discutat cu Bashar al-Assad, iar dictatorul sirian susţine atacurile din Ucraina

Războiul din Ucraina a intrat în a treia zi. Rusia a invadat ţara vecină joi dimineaţă, la ora 05:00. Ministerul Sănătăţii din Ucraina a oferit un bilanţ provizoriu al războiului: 198 de morţi şi 1.115 de răniţi.

de Redactia Observator

la 26.02.2022 , 13:37

Rusia spune că Putin a discutat cu Bashar al-Assad, iar dictatorul sirian susţine atacurile din Ucraina - Profimedia

O dată cu intrarea în Ucraina, Rusia a fost pusă la zid de comunitatea internaţională. Cel puţin la nivel declarativ, sancţiunile dure la adresa Moscovei lăsându-se aşteptate până acum. Fără aliaţi la nivel european, Rusia îşi caută prieteni pe alte meridiane. Bashar al-Assad, preşedintele Siriei, s-a oferit să ajute Rusia în aceste momente, informează Ministerul de Externe al Rusiei.

"Pe 25 februarie, la iniţiativa părţii siriene, Vladimir Putin a avut loc o conversaţie telefonică cu preşedintele Republicii Arabe Siriene Bashar al-Assad. Preşedintele sirian şi-a exprimat sprijinul puternic pentru operaţiunea militară specială a Rusiei pentru protejarea civililor Republicii Donbas şi a condamnat politica destabilizatoare a SUA şi NATO", se arată în comunicatul postat pe contul oficial de Facebook al Ministerul de Externe din Rusia. Convorbirea telefonică dintre cei doi preşedinţi a avut loc vineri, 25 februarie.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Rusia spune că Putin a discutat cu Bashar al-Assad, iar dictatorul sirian susţine atacurile din Ucraina