Antena Meniu Search
x

Expozantii de la Salonul Auto de la Shanghai vor sa-i cucereasca pe bogatii Chinei

Marii constructori de automobile ai lumii si-au adus cele mai noi modele la Salonul Auto de la Shanghai. Tinta lor: sa cucereasca piata chineza.

Vezi și

Pentru asta au scos artileria grea in ceea ce priveste luxul pe patru roti. 1.300 de masini, unele mai spectaculoase decat celelalte sunt expuse pentru a fi admirate si, evident, cumparate.

La Salonul Auto de la Shanghai, oferta e pe masura Chinei. Cu noile lor modele, marii constructori de masini cauta sa urce in topul vanzarilor, pe piata chineza. Altii, precum Opel, isi cauta aici salvarea. Reprezentantii companiei spera sa-si compenseze pierderile uriase din Europa cu vanzari in Asia, iar cererea este foarte mare in China.

Intr-o competitie umar la umar sunt si producatorii de masini de lux. Vor sa-i ademeneasca pe cei 64.000 de bogati ai Chinei dispusi sa plateasca oricat pentru un automobil care le satisface pretentiile.

Mare succes pe piata chineza au si SUV-urile, ale caror vanzari au crescut cu peste 40% la inceputul anului.

In schimb, modelele de masini electrice ori cele cu tehnologii eco sunt mai degraba pe post de decor la salonul de la Shanghai.

Salonul Auto de la Shanghai este deschis pana pe 29 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Expozantii de la Salonul Auto de la Shanghai vor sa-i cucereasca pe bogatii Chinei