Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Saltul fenomenal al unei mame după copilaşul său, în prag de tragedie (Video)

O mamă din Medellin, Columbia, a evitat în ultima clipă o tragedie, după ce copilul ei, de doar câțiva ani, a fost la pas să cadă de la etajul patru al unei clădiri. 

de Redactia Observator

la 28.06.2019 , 11:46

Plonjon disperat al unei mame, după copilul ei Tragedie evitată în ultimul moment - captură video Youtube

O mamă din Medellin, Columbia, a evitat în ultima clipă o tragedie printr-un salt fenomenal, după ce copilul ei, de doar câțiva ani, a fost la pas să cadă de la etajul patru al unei clădiri.

Pe imaginile surprise de camerele de supraveghere se poate observa cum femeia, care vorbește la telefon, își lasă liber copilașul, timp de câteva secunde. 

Acesta se apropie de bara de protecție, încearcă să se uite în jos și își pierde echilibrul, căzând în gol.

Articolul continuă după reclamă

Reflexul mamei a fost cu adevărat uimitor. Într-o fracțiune de secundă, femeia a plonjat la podea, reușind să-și prindă micuțul de un picior în ultimul moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile din mediul online au fost împărțite. Unii au apreciat prezența de spirit a mamei, în timp ce alții au criticat-o pentru lipsa de atenție. Nu puțini sunt cei ce au dat vina pe constructori, care au au instalat bare de protecție corespunzătoare.

Incidentul a avut loc pe 19 iunie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Saltul fenomenal al unei mame după copilaşul său, în prag de tragedie (Video)