Antena Meniu Search
x

Salvare miraculoasă pentru o fetiţă de trei ani care a căzut într-un iaz din Irlanda. Copila alerga după o minge când a căzut în apă

O familie a fost la un pas de o adevărată tragedie, după ce fetiţa cea mică a căzut într-un iaz. Se pare că aceasta se juca împreună cu fratele ei, în momentul în care mingea s-a dus în apă. Un bărbat a devenit un adevărat erou, după ce a asistat la scenă şi a reuşit să o scoată pe copilă în siguranţă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.03.2021, 12:30

Incidentul a avut loc în Irlanda
O fetiţă de trei ani a căzut într-un iaz, după ce a încercat să prindă o minge - Shutterstock
  • O copilă de trei ani a fost pe punctul de a se îneca într-un iaz
  • Incidentul a avut loc în Irlanda

O fetiță de trei ani a fost salvată de un trecător erou care a văzut-o pe cea mică în timp ce încerca să se menţină deasupra apei. Chris O'Donovan a reuşit să o scoată în siguranţă pe Crystal O'Driscoll dintr-un iaz aflat lângă oraşul Fermoy, Irlanda. 

Se pare că nefericitul incident a avut loc după ce fetiţa a alergat să prindă o minge. Crystal se juca cu fratele ei când mingea s-a îndreptat către iaz şi a căzut în apă. Chris a declarat că l-a văzut pe fratele mai mare alergând disperat după ajutor. 

Omul potrivit, la momentul potrivit 

Omul îşi plimba câinele în momentul în care scena a avut loc. Bărbatul a devenit îngrijorat de strigătele fratelui, aşa că s-a gândit să arunce o privire. Totuşi, Chris a spus că micuţa a avut prezenţă de spirit şi a reuşit să se prindă de o piatră, ca mai apoi să aştepte cu răbdare, mai degrabă decât să încerce să se miște, potrivit mirror.co.uk.

''Am observat un băiețel pe maluri și el alerga frenetic și mă întrebam: Ce se întâmplă aici? Când m-am apropiat de malul iazului, am putut vedea un copil în mijlocul acestuia, iar capul ei era chiar deasupra liniei de plutire. Am intrat direct în apă'', a declarat trecătorul erou. 

Chris a subliniat că cea mică era destul de agitată în momentul în care a fost scoasă din apă. Mama celor doi copii i-a mulţumit bărbatului pentru curajul deosebit de care a dat dovadă, imediat după ce a aflat că fetiţa a fost la un pas de tragedie. 

Ea a spus: ''Se jucau cu mingea împreună și cred că mingea a căzut. Suntem mai mult decât recunoscători că omul a fost acolo și a acționat atât de repede, deoarece rezultatul ar fi putut fi mult mai rău''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Salvare miraculoasă pentru o fetiţă de trei ani care a căzut într-un iaz din Irlanda. Copila alerga după o minge când a căzut în apă