Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Salvare spectaculoasă în Noua Zeelandă!

Un moment de inspiraţie divină, din partea unui poliţist, a salvat de la moarte sigură o femeie din Noua Zeelandă. Victima era captivă într-o maşină care se scufunda

de Redactia Observator

la 17.02.2015 , 17:09

Un moment de inspiraţie. divină, din partea unui poliţist, a salvat de la moarte sigură o femeie din Noua Zeelandă. *** Victima era captivă într-o maşină care se scufunda

Dacă agentul nu ar fi avut prezenţa de spirit să spargă parbrizul cu un bolovan găsit în apropiere, în câteva secunde femeia ar fi ajuns sub apă şi, cel mai probabil, s-ar fi înecat.

Surprins de un martor, momentul spectaculoasei salvări face înconjurul lumii. Cu bolovanul ridicat deasupra capului, poliţistul loveşte cu toată puterea parbrizul maşinii. Este contra-cronometru. Orice secundă pierdută poate însemna moartea femeii din interior.

Vezi și

Maşina a început să alunece şi se scufunda cu repeziciune. În timp ce colegul meu încerca să spargă tot geamul, eu făceam tot ce pot să îl ajut. Încercam să ţin maşina în loc.

Încremenită de frică, lipită de luneta din spate a maşinii, victima abia mai avea putere să plângă. În câteva minute, după ce i-au cedat frânele, tânăra a sărit cu maşina de pe pod. Şi a fost la un pas să se înece. Doar un miracol a făcut ca poliţiştii să asiste la accident şi să îi sară imediat în ajutor. Femeia din autoturism se refugiase în micul spaţiu al maşinii care se mai afla deasupra apei. Restul maşinii era plin de apă şi se ducea la fund.

Acum, cei doi poliţişti sunt trataţi drept eroi de presa locală. Modeşti, agenţii spun însă că nu şi-au făcut decât meseria. Iar asta presupune salvarea oamenilor aflate în situaţii critice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Salvare spectaculoasă în Noua Zeelandă!