Antena Meniu Search
x

Sanna Marin, prim-ministrul Finlandei, apariţie spectaculoasă la un festival rock: "Să nu încercaţi să spuneţi că ştiţi un premier mai cool"

Premierul Finlandei, Sanna Mirella Marin, a oferit o imagine mai puţin obişnuită pentru un înalt demnitar. Marin a lăsat deoparte "eticheta" specifică funcţiei atunci când a mers la un festival rock.

de Redactia Observator

la 10.07.2022, 16:16

Sanna Marin, prim-ministrul Finlandei, apariţie spectaculoasă la un festival rock: "Să nu încercaţi să spuneţi că ştiţi un premier mai cool"
- Captura Twitter

David MacDougall, jurnalist la Euronews, a surprins-o pe Marin la un festival rock în Turku. Premierul Finlandei a purtat o geacă de piele, pantaloni scurţi de blugi şi bocanci. "Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool ca Sanna Marin, prezentă la Ruisrock Festival în acest weekend", a scris jurnalistul pe contul său de Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sanna Mirella Marin are 37 de ani şi ocupă funcţia de prim ministru al Finlandei din decembrie 2019. Anterior, a fost ministrul Transporturilor şi Telecomunicaţiilor funcţie pe care a ocupat-o în perioada 6 iunie 2019 - 10 decembrie 2019. Marin avea 34 de ani atunci când a devenit premierul Finlandei ceea ce a transformat-o în cel mai tânăr prim-ministru din istoria ţării. Finlanda are deja o tradiţie în a numi premieri femei, Anneli Jäätteenmäki și Mari Kiviniemi ocupând această funcţie în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Sanna Marin, prim-ministrul Finlandei, apariţie spectaculoasă la un festival rock: "Să nu încercaţi să spuneţi că ştiţi un premier mai cool"